Om DÉT DENMARK

At have succes med at kravle er en stor ting for en lille baby

Hvis barnet bliver frustreret over ikke at kunne kravle når det er parat, kan barnet have svært ved at rumme andre udfordninger. Det er derfor vigtigt at give barnet den rette støtte til at opnå success i kravlefasen. Kravlebukser styrker både motorikken samt balancen, og er en rigtig god hjælp til den lille barn i kravlealderen

Ideen bag DÉT DENMARK udsprang i 2015, da vi havde et behov for kravlebukser til vores ældste datter. Vi havde glatte gulve i hele huset, og det var derfor en stor udfordring for vores baby at lære at kravle. Vores datter havde viljen og teknikken til at kravle, men manglede støtten fra kravlebukser med Anti-skrid knæprint, til at stå fast på gulvet. Med en baggrund som tøjdesigner, og med et ønske om at designe Kravletøj som kunne gøre kravlefasen nemmere for babyer, blev mærket DÉT DENMARK skabt.

Økologi er en vigtig faktor for os.

Vi har gjort os umage med at finde de bedste økologiske materialer til dit lille barn og samtidig har vi skabt en fantastisk pasform, med plads til masser af leg og bevægelse. Vi håber at I vil få stor glæde af tøjet.

Kh Nathalia og team DÉT DENMARK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nye begivendheder, produkter og tilbud!

Læs vores Fotrolighedspolitik, hvis du vil vide mere.